Üniversitemiz Kreşinin Minikleri Öğretmenler Gününde Rektör Prof. Dr. GÖNÜLLÜ’yü Unutmadı

27.11.2017

Üniversitemiz kreşinde eğitim gören miniklerimiz 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ’yü makamında ziyaret ederek Öğretmenler Gününü kutladı.

Kreş Müdürü Mehmet SÜZEN ile birlikte Kreş Öğretmenleri Kadriye GÖZEK, Esra BİLGİN, Tuğçe AKAT ve Canan KIRIKTAŞ’ın da hazır bulunduğu ziyarette öğrenciler, kreş öğretmenleri ve kendileri adına Rektör Prof. Dr. GÖNÜLLÜ’ye çiçek taktim etti.

Duyduğu heyecan ve memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. GÖNÜLLÜ, "Başta kreşimizin birbirinden şirin minik öğrencilerine ve öğretmenlerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle tüm öğretmenlerin gününü kutlayan Rektör Prof. Dr. GÖNÜLLÜ, "Muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkma hedefimize milletçe ulaşma yolunda büyük emek sarf eden öğretmenlerimizin yürüttükleri vazifenin kıymetini ölçmek mümkün değildir. Kendilerine emanet ettiğimiz çocuklarımızın eğitimi için ülkemizin her köşesinde fedakârca görev yapan öğretmenlerimize hepimizin şükran borcu olduğunun altını çizmek isterim. Bugün bizleri unutmayan, geleceğimizin mimarları olan yavrularımızın bizleri ziyaret etmeleri bizleri son derece memnun etmiştir." şeklinde konuştu.